top of page

De oorsprong en de ideologie van 024 Development

Over ons

024 Development is een bedrijf dat zich specialiseert in productontwerp, ontwikkeling en verkoop. Het bedrijf is opgericht in 2023 door Max Nijland die een achtergrond heeft in Industrial Design aan de TU/e. De kernactiviteit die het bedrijf verricht is de ontwikkeling van innovatieve producten naar eigen inzicht en naar aanleiding van ontwikkelingen in de wereld. Overigens zal het bedrijf tijdens de opstartfase (≈ 1 jaar) een wijde variatie aan producten ontwikkelen en verkopen om later tot een gerichtere product selectie te komen.

Max_shoot-53.jpg

Missie
 

De missie van 024 Product Development is om producten te ontwikkelen en te verkopen die levenskwaliteit van de consument verbeterd. Dit proberen wij te doen door producten te ontwikkelen die een persoon helpt beter te functioneren in zijn of haar dagelijkse leven of door dat de consument gelukkig wordt door de aanschaf en het bezit van het product. Daarnaast streven we er ook naar om op een B2B producten te ontwikkelen voor een bedrijf of bedrijfssector die kunnen zorgen voor een hogere efficiëntie in bijvoorbeeld de productie.

Visie

Wij dromen van een wereld waar mensen producten, die zijn ontwikkeld en/of verkocht zijn door 024 Product Development, kopen omdat zij voelen dat dat hun kwaliteit van leven kan verbeteren. Daarnaast streven wij met het bedrijf naar het vergaren van de nodige middelen om te gaan richten op het ontwikkelen van producten en projecten voor mensen die het nodig hebben maar het niet zelf kunnen betalen. 

Max_shoot-47.2.jpg
bottom of page